vlcsnap16684yn4.png_450x337

Nem szoktam így röptében írni, de a Bleach nagyon kezd egy új irányt venni, gondoltam írok egy kicsit, aztán majd mindenki eldönti, hogy egyetért-e. Erősen spoiler, remélem, a html kódot veszi a blogmotor.

Tehát eljutottunk oda, hogy Sasakibe, Kira és Yamamoto halott, SS romokban, Byakuya és Kenpachi leroggyant (előbbinek a halálát hitegetette de mennyit), Ichigo zanpakto-ja bankai alatt tört el, így gyengébb lett jó adaggal. Kubo szokásához híven ott kezdett el vígjáték elemeket beépíteni (néha eszébe jut, hogy comedy tag általában illeti a sorozatát), ahová a legkevésbé sem illik, gondoljunk csak az Aizen last boss-szal való kergetőzésre. Az 5 tagból álló nullás hadtest ha lehet, még komolytalanabb, mint az SS általában, remélem, a Soul King nem valami hatalmas bohóc (vagy rosszabb, egy Hitsugaya 2.0). A rég elfeledett karakterek egyetlen fejezet alatt előkerültek, Ganju megváltozott külsővel, de most spanol az SS-ben újjászületett Giriko-val, Tsukushimá-val (ezek szerint meghalt?) és Ginjo-val, egyre gyanúsabb, hogy Kirge-t, a kinyírhatatlan Quincy-t Grimmjaw végezte ki, amihez iszonyat powerup kellett. Nem tudni, Aizen szabadult-e ki az egyik ponton, vagy az valami más karakter volt. Annyi oldal lett hirtelen, hogy már felfogni sem tudom, egészen elnaruto-sodott. Egyedül Ishida teljesen rejtély, vajon Sasuke módba kapcsol?

Ettől függetlenül még lehet jó, csak nekem kicsit szokatlan, hogy míg máskor egy fejezet alatt alig történik valami, most hirtelen ekkora infó zúdul az agyunkba.

Szerző: Member

5 komment

Címkék: bleach

A bejegyzés trackback címe:

https://anime-critics.blog.hu/api/trackback/id/tr254932051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronin1337 2012.11.30. 05:56:19

A Bleach már rég túl van azon a ponton ahol "jó"-nak lehetne nevezni. A sok új információ miatt meg a helyedben nem aggódnék, mert a 85%-ról úgyis megfeledkezik Kubo a következő fejezetre, aztán majd, ha eszébe jut valamikor 120 fejezet múlva akkor meg már tökmindegy.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.11.30. 07:30:18

@Ronin1337: OK, de így nem lehet történetet írni. Ő mangaka, neki a bulváréletén túl semmi mással nem szabadna foglalkoznia, mint a történetével, akkor meg mit csinál egész nap? Én is arra tippelek, hogy Ganju majd úgy 100 fejezet múlva felbukkan, Aizen talán 2 év múlva, a Quincy-ket jó eséllyel nem látjuk egy darabig, pedig egy második Blitzkrieg most bezúzná SS-t.

Mangekyo22 2012.11.30. 20:48:11

@Ronin1337: Ez igaz a WSJ valamennyi sorzatára. Naruto már halott, s már az sem segítene, ha meghalna valaki ebben a nyugodtan nevezhető "minden idők legröhejesebb, leggyerekesebb és legszánalmasabb kamu háborújában" - aztán csodálkozik Kishimoto, hogy 0 szakmai elismerést sem kapott a "műve -, One Piece most erősen stagnál, nem nagyon halad a sztori - ha csak nem újra 500 részig akar a mangaka mutatni a semmit -, Belzebuub-ot már a fanok is szídják, HunterXHunter-ről meg jó ha egyáltalán beszél valaki.

Mondjuk Bleach-nél nem is lennének ilyen most látjuk majd 10 rész múlva hull le a lepel bohóckodások, ha megtanulna a mangaka végre kisebb rajzokat készíteni. Értitek, hogy ne 4-5 kocka egy oldalon, hanem 6-8.

Ronin1337 2012.12.01. 15:49:21

@Mangekyo22: A One Piece k*rvára nem stagnál, már megbocsáss. Mióta stagnálás az, hogy normális ütemben halad előre a történet? A Beelzebub-nak fanja vagyok és nem igazán tudom miért kéne szidnom, lehet, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan okból átment most Romantic comedy-be, de elég jól csinálja(mármint a comedy részt), úgyhogy én nem panaszkodom.

Ronin1337 2012.12.01. 15:49:21

@Mangekyo22: A One Piece k*rvára nem stagnál, már megbocsáss. Mióta stagnálás az, hogy normális ütemben halad előre a történet? A Beelzebub-nak fanja vagyok és nem igazán tudom miért kéne szidnom, lehet, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan okból átment most Romantic comedy-be, de elég jól csinálja(mármint a comedy részt), úgyhogy én nem panaszkodom.
süti beállítások módosítása