Elgondolkodtató.

A bejegyzés trackback címe:

https://anime-critics.blog.hu/api/trackback/id/tr545176979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2013.03.31. 16:14:49

Szót nem értettem ebből.

Bevallom, soha nem érdekelt eme "hercegnő" dolog, mivel eme Disney mesék soha nem voltak többek, mint egyszerű egész estét mesék, melyek 90%-ra Grimm meséken alapult.

Ok, elhiszem, hogy ma már, ahogyan a grimm mesék sem állnák meg a helyüket, s valóban kicsit túlideálozottak eme "hercegnők" dolog, de könyörgöm, amíg a szülők mondják, hogy ez csak egy szórakoztató mese, addig miért ne játsszon királylányt egy 5-6-7-8 éves gyerek? Inkább játsszon Győzike Show-t meg Hanna Montana-sat - Justin Bierber-ől már ne is beszéljünk! Vagy már most kezdjen el Naruto-t meg Bleach-et nézni?

Szóval ez kb olyan, mintha valaki neki menne a Verdák-nak, mert beszélnek a kocsik, de a valóságban nem. S inkább adnék ilyen mesét egy 6 éves kislánynak, mint pl egy Hanna Montana filmet, ami még kb 30-szor rosszabb, mint bármely "hercegnős" disney film.

Szóval azt elfogadom, hogy mint példaképek, nem éppen a legjobbak, de szerintem nem kéne Hanna Montana, Britney Spears meg Paris Hilton felé kacsingatniuk.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.03.31. 17:50:30

@Mangekyo22: A hercegnők passzív háziasszony szerepből kezdeményezőkké, de legalábbis egyenrangúakká váltak, viszont mindig hercegnők maradnak, mert a királyné gonosz sztereotípia, ezzel azt sugallva, hogy a nők kevesebb felelősséget vállaljanak. Én így értelmeztem.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.04.04. 20:00:10

@Ronin1337: Bevallom, a felénél meguntam és abbahagytam. Doug újonnan hosszú videókat csinál, de tartalmat már kevéssé tud tenni beléjük. A zsarus poén jó volt.

Ronin1337 2013.04.04. 22:34:29

@Member: Meguntad? Nekem nagyon tetszett, jókat röhögtem rajta, de hát ízlések és pofonok.
süti beállítások módosítása