Nem szép dolog eladni a lelkünket és egyet szoktam érteni Mangekyo-val, amikor élesen bírálja a kettős mércét, amit jútúbék alkalmaznak (ha hozol pénzt, úgy csalsz, ahogy akarsz, a kicsit egy fél másodpercnyi soundtrackkért megharapják), de most mégis emígy döntöttem. Ha elfogadnak, hirdetések lesznek az olyan videóim előtt, amiket nem terhel jogi követelés (hááát, legutóbb egy tudtommal freeware hangeffekt miatt :D). Azért vártam eddig, mert fél évig le voltam tiltva a Tsuritama miatt, ami számomra azért is röhejes, mert ez volt a legpozitívabb (és többek szerint leggyengébb) kritikám, nyilván meg sem nézték, mire ugatnak be, csak a Sony lecsekkolta, milyen találatok vannak a friss művekre.

Tulajdonképpen csak picit youtalmazni (haha) szeretném magam (a kedves visszajelzéseken túl), amiért néha egy komplett hónapig ökörködöm egy túlanimált részen (mint most, hajjaj) és picit bizonyítani a kiccaládnak, hogy ez több, mint valami infantilis hobbi. Akinek generációk óta falusi gazdálkodó rokonai vannak, sejti, mire gondolok most. :)

Szóval remélem, nincs harag. :) Az inda továbbra is reklámmentes, magyar ember használjon magyar szervert. :D :D

Szerző: Member

11 komment

Címkék: youtube

A bejegyzés trackback címe:

https://anime-critics.blog.hu/api/trackback/id/tr794997042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2013.01.04. 08:51:49

Nekem már kb 1 hónapja ajánlja, de nem kérek belőle. Nem lehet átruházni valahogyan? Vagy elég, ha kinyomom az iksznél?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.01.04. 10:23:39

@Mangekyo22: Jó kérdés, hogy azzal megszünethető-e, szerintem újra és újra zaklatni fognak, a google szemléletet ismerve.

Eléggé bonyodalmas egyáltalán működésbe hozni, most vmi kisebb összegű átutalást várok, aminek az összegét vissza kell igazolni, hogy beindulhasson a biznisz.

Kvakond · http://animereview.freeblog.hu 2013.01.05. 19:48:29

Gondolni gondoltam rá, de esélyem sincs se a tartalmam miatt, se pedig azért mert október óta egy fekete pontra vagyok a törléstől.

Neked mindenesetre sok szerencsét, és remélem ez nem fogadja satuba majd a kezed a kreatív tervezésnél.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.01.05. 20:59:40

@Kvakond: Eddig zéró forint bevételem van, szóval nem lesz ez aranybánya, úgy látom. Valszeg 10 000 feliratkozó felett van értelme.

Hogyan sikerült két fekete pontot begyűjtened? Oo

Kvakond · http://animereview.freeblog.hu 2013.01.05. 22:45:55

@Member: az elsőt a Campione! traileremmel, pontosabban hogy panasszal éltem mikor levették mert fair usenak tartottam. Így kaptam egy pontot, mert "visszaélek" a vétó rendszerrel.

A második a Sword Art Online paródiám volt, ott automatikusan kaptam a fekete pontot, vita nélkül.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.01.05. 23:06:33

@Kvakond: Azt megfigyeltem, hogy friss húsra nem szabad lecsapni, mert azonnal ugranak rá. Lásd Tsuritama, gondolom külön embere van a Square Enixnek, hogy youtube-on videókat pereljen. Személy szerint semmit nem szoktam fellebbezni, hagyom, ahogyan van, mert pontosan attól tartok, hogy még ők vágnak alám. Jobb a békesség.

Én azért használom párhuzamosan az indát, mert ott megvan minden, ők szarnak a jogokra.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.01.06. 10:32:45

@Kvakond: Tényleg töltsd már fel máshova, engem nagyon érdekel a paródiád. :)

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.01.06. 12:59:26

@Kvakond: Women with mens' voice, disturbing as hell.
süti beállítások módosítása