Cuticle Tantei Inaba

2013.03.23. 22:37

Hogyan csinálj elmebeteg állatságot, ebben a japánok profik voltak, mióta világ a világ. Vígjátékban általában harmatgyengék, nem jutnak tovább a női testhez kötődő ecchi poénokon és a random bullshit-en, ezért is volt felüdülés jelen sorozat, melyben egy hajfetisiszta vérfarkas nyomozó üldözi az olasz maffia fejét, egy kecskét, aki szerint a japán yen a legfinomabb pénz.

Kétféle epizód létezett ebben az animében. Az egyikben Don Valentino-t üldözték, sajnos a bankrablós vonal idővel elfogyott és inkább slice of life ökörködéssé alakult a nyomozósdi, de ilyenkor az anime vicces volt, földbe döngölte az embert. Az első és a záró epizódok tartoznak ide. A másik-féle epizódban vagy egy felesleges új szereplő jelent meg, vagy Inaba testvére, apja, stb., ami idétlen komolykodássá vagy tucat slice of life-fá silányította ezt a sorozatot. Így ellentétben a Daily Lives of High School Boys-zal, ebben a sorozatban voltak nagyon gyenge részek a közepén, így csak 8/10.

Aki látta, jó eséllyel beteszi csengőhangnak, amikor Lorenzo (aki szamuráj létére szerelmes a kecskébe) elkiáltja magát: DOOOOOOOOON~!

Szerző: Member

Szólj hozzá!

Címkék: Inaba

A bejegyzés trackback címe:

https://anime-critics.blog.hu/api/trackback/id/tr35164870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása