Ez egész jó lett, kellően szenvedős. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://anime-critics.blog.hu/api/trackback/id/tr525122283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2013.03.13. 20:26:03

Nagyon jó videó! Jobb lett, mint Sorter videója! Bár kár, hogy kihagyta a "nagyszerű spermás jelenetet". A lgjobban a "A Family Picture" megjegyzéseknél röhögtem. XD

Ha már röhögés, itt az új Bleach fejezet.

mangafox.me/manga/bleach/v58/c530/1.html

Pár dologra megint kaptunk választ, főleg Ryuken-el kapcsolatban (úgy néz ki, hogy csak félig voltak jók a találgatások a Ryuken-Masaki kapcsolattal). Kubo-nak most nagyon ilyen "Turn Back The Pendulum" plusz "Betartom Amit A Spoiler-ekben ígértem" szindrómája van. Lassan már minden kirakóst a helyére rak.

Na de az utolsó oldal... na az b*szott rendesen!

mangafox.me/manga/bleach/v58/c530/19.html

Gondolom tudod, miért?

mangafox.me/manga/bleach/v41/c350/5.html
mangafox.me/manga/bleach/v41/c350/7.html
mangafox.me/manga/bleach/v41/c350/8.html

Sok fan már most hangoztatja, hogy "ez" a valami Ichigo Hollow erejének valódi forrása... na de hogy lesz is belőle valami... passz.

Itt egy pár komment ehhez a valamihez a végén:

"Mostmár ki lehet jelenteni hogy az ilyen utalások , nem véletlenek.
Ahogy ichigo hasonlít kaienre, és stb .
nyakamat rá hogy itt is tuti valami baromi nagy jelentősége van annak hogy ez így néz ki."

"Kubo betette az utolso oldalra azt gondolta jövő héten szünet hogy legyen min rágódnotok.xd Lassan nem is ichigóról hanem aizenről szól a bleach.xd talán kubo helyett is ő dolgozik xd"

"Már megint Aizen... már mindent ő tervelt ki ikszdé az egész Bleachet."

Ja és jövő héten nincs Bleach, mert Kubo "németeskedni" megy Németországba, hogy tovább csiszolja a Quincy-jeit. XD Na jó, nem tudom, mi az igazi ok, de azért vicces, hogy most Oda (One Piece) jelentet hirtelen beteget, s jövő héten meg Bleach helyett Naruto lesz. Szerintem ezek hárman (Kubo, Kishimoto, Oda) már 1000%, hogy együtt dolgoznak!

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.03.14. 05:40:59

@Mangekyo22: Igen, ezzel a résszel sikerült úgymond a régi színvonalába visszakapaszkodnia. Mondjuk azt nem értem, mi vitte rá a készítőket, hogy a Maszk 2 helyett ezt kövessék el?

Bleach: Kubo úgy döntött, most lehetőleg mindent egybemos, bár nem értem, az imént még Aizen-ék szórakoztak a Vaizardokkal, most meg Quincy-Shinigami szerelem és megjelenik Ichi Arrancar énje.

Mangekyo22 2013.03.14. 06:26:10

@Member: Nos, gondolom az volt a cél, mint a Kis Vuk-nál: minnél többet lehúzni a sikeres előd nevéről, minél olcsóbban - mely ugye nem jött össze nekik (megérdemelten).

Ronin1337 2013.03.24. 21:26:16

@Mangekyo22: Kétlem, hogy Oda lealacsonyítaná magát ahhoz a két porbafingó amatőrhöz. Egyébként meg influenza szezonban nem olyan meglepő, ha valaki lebetegszik.
süti beállítások módosítása